معرفی گیاه کاکائو Forastero

 Arriba Cocoa

Forastero به معنی Stranger

 

  • این گیاه از دیگر گیاهان کاکائو مقاومت بیشتری دارد و راحت تر عمل می آید
  • در برابر آفات مقاومت بیشتری دارد
  • از این نژاد محصول بیشتری نیز به دست می آید
  • طعم قوی تری دارد و مقدار اسیدیتی این نوع کاکائو بیشتر است
  • از آن به عنوان کاکائو فله (bulk cocoa) یاد می شود
  • دارای عطر متداول و معمولی کاکائو با ته مزه خاکی می باشد
  • به علت مقاومت و محصول دهی بالاتر از این نوع کاکائو در جهان بیشتر تولید می شود و به همین علت در ساخت بیشتر شکلات های جهان از این نوع کاکائو استفاده می گردد
  • این نوع کاکائو حدودا ۸۰٪ از کل تولید کاکائوی جهان را شامی می شود
  • در آفریقای غربی (کشورهای غنا نیجریه ساحل عاج گینه نو) برزیل سریلانکا مالزی و اندونزی تولید می شود
  • بومی جنگلهای آمازون می باشد
  • میوه آن به رنگ زرد و در هنگام رسیدن به رنگ بنفش در می آید در هر میوه حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد دان کاکائو موجود می باشد