معرفی گیاه کاکائو Trinitario

 Arriba Cocoa

Trinitario مخلوطی از Criollo و Forestero

 

  • در سال ۱۷۲۷ در کشور ترینیداد Trinidad طوفانی می آید که تقریبا تمامی بته های کاکائوی این کشور از بین می رود و برای جبران خسارات کاشت بعدی بته های کاکائو از بته های Forestero و Criollo موجود نژاد جدیدی به وجود می آید به نام Trinitario
  • در منطقه کارائیب و کشورهای ونزوئلا و کلمبیا موجود می باشد
  • از لحاظ طعم و کیفیت از Forestero بالاتر است
  • در مقابله با آفات از گیاه Criollo قوی تر است
  • تقریبا ۱۲٪ از کل تولید جهانی را داراست